Problemer med login?

Jeg har glemt mit kodeord

Har du glemt dit kodeord, kan du bestille et nyt ved at klikke på linket Glemt kodeord?

OBS: Tast det nye kodeord præcis som det står i e-mailen. Der skelnes mellem store og små bogstaver. Det er en god idé at kopiere det nye kodeord for at være sikker på, det bliver skrevet helt korrekt.

Mit nye kodeord virker ikke

Hvis du har fået tilsendt et nyt kodeord ved at bruge funktionen Glemt kodeord, men stadig har problemer med at logge ind, kan du prøve følgende:

Tast det nye kodeord præcis som det står i e-mailen. Der skelnes mellem store og små bogstaver. Det er en god idé at kopiere det nye kodeord for at være sikker på, det bliver skrevet helt korrekt.

Vær også opmærksom på, hvordan du skriver din e-mailadresse. Jens@mail.dk opfattes anderledes end jens@mail.dk. Der er altså forskel på store og små bogstaver.

Efter jeg havde fået tilsendt det nye kodeord, kom jeg i tanke om det gamle password

Har du først bestilt et nyt kodeord via Glemt kodeord, kan du ikke længere bruge det gamle kodeord, selvom du kommer i tanke om hvad det var.

Log i stedet på med det nye kodeord, du har modtaget i din e-mail. Herefter kan du ændre til et kodeord, du selv bestemmer. Det gør du under Min Profil / Skift kodeord.